WinRar 5.60 Ücretsiz Full İndir

Winrar Full Ve Güvenli İndirme

-------------------------------------------------------------------------------------------


WinRar 5.60

Winrar 5.60

Winrar 5.60

Winrar 5.60

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ürün Bilgisi                           
Son değerlendirme: 22/04/2018
Lisans: Ücretsiz
Lisans Süresi: Sınırsız
Dosya Boyutu: 2.14 KB
Sürüm: 5.60 Beta 3
Son güncelleme: 21/4/2018
İşletme Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10
Diller: Türkçe, İspanyolca, Almanca, İngilizce, Endonezyaca, İtalyanca, Portekizce, Lehçe, Çekçe, Çince, İbranice, Arapça, Fransızca, Japonca, Yunanca
Geliştrici: RARLAB

WinRAR 5.60 Beta 3
RAR ve ZIP arşivleyici ve sıkıştırıcı yazılımlarının kalabalıklaştığı bir alanda WinRAR farklı bir yere sahip olmayı başarıyor. Ve bunu yalnızca türünün en hızlı programı olarak değil, klasörleri diğer programlardan çok daha küçük boyutlara getirmesiyle de yapıyor. Size, bahsedilen bu güzel özellikler dışında WinRAR içerisinde bulunan diğer harika özelliklerin de keyfini çıkarmak kalıyor.
WinRAR’ı kullanarak sıkıştırılmış dosyaları bir formattan diğerine çevirebilirsiniz. Ek olarak program, dosyalarınızı şifleyerek korumanıza da olanak tanır. Program harika şifreleme seçeneklerine ek olarak virüs tarama özelliği de sunar. Eğer bir dosyanız bozulmuşsa WinRAR tamir fonksiyonu ile orada hazır bulunacaktır. Ve eğer ZIP ve RAR dosyalarını açabilecek yazılımı olmayan birine çok sayıda dosya göndermek istiyorsanız WinRAR kendi kendine açılabilen dosyalar oluşturabilme özelliği ile sizin için en iyi yazılım.
Bu iyi özellikleri ve yüksek performansıyla, WinRAR gerçekten denemeye değer. Ve 40 günlük deneme periyodu ile denememeniz için hiçbir sebep yok.