Adobe Photoshop CC 2017 Süresiz indirme (64 Bit / 32 Bit)

Adobe Photoshop 2017 - 2018
Adobe Photoshop 32 Bıt

Adobe Photoshop 64 Bıt

Photoshop CC'nin Ocak 2018 ve Ekim 2017 sürümleri (19.x sürümleri)
photoshop-109x104.png.adimg.mw.147
Photoshop CC'nin Ocak 2018 ve Ekim 2017 sürümleri (19.x sürümleri) tasarımcılar, dijital fotoğrafçılar ve illüstratörler için heyecan verici yeni özellikler sunar. Bu özelliklere hızlı bir giriş ve daha fazla bilgi sunan kaynaklara yönelik bağlantılar için okumaya devam edin.
Photoshop CC'nin önceki sürümlerinde sunulan özelliklerin özeti için bkz. Özellik özeti | önceki sürümler.
    Not:
    Photoshop CC'nin önceki bir sürümünden yükseltme yapıyorsanız bkz. dikkate alınacak noktalar ve ipuçları.

    Özne Seçme


     Ocak 2018 sürümünde yeni
    v2_select-subject-in-action
    Bir görüntüdeki en önemli özneleri tek bir tıklamayla seçin

    Özne Seçme özelliği, bir görüntüdeki en önemli özneyi tek bir tıklamayla seçmenizi sağlar. Gelişmiş makine öğrenimi teknolojisiyle desteklenen Özne Seçme özelliği bir görüntüdeki insan, hayvan, araç, oyuncak gibi çeşitli nesneleri tanımlamak için eğitilmiştir.
    Photoshop'ta Özne Seçme özelliğine aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak erişebilirsiniz:
    • Bir görüntüyü düzenlerken Seç > Özne seçeneklerini belirleyin.
    • Hızlı Seçim veya Sihirli Değnek araçlarını kullanırken seçenekler çubuğundaki Özne Seç seçeneğini tıklatın.
    • Seç ve Maskele çalışma alanında Hızlı Seçim aracını kullanırken seçenekler çubuğundaki Özne Seç seçeneğini tıklatın.
    Daha fazla bilgi için bkz. Özne Seçme.

    Microsoft Surface Dial Desteği


     Ocak 2018 sürümünde güncellendi

    Photoshop ile Surface Dial özelliğini kullanarak tuvalden gözlerinizi ayırmadan araç ayarlarını ayarlayabilirsiniz. Fırça benzeri tüm araçlar için boyut, opaklık, sertlik, akış ve düzgünleştirme özelliklerini ayarlamak üzere Kadran'ı kullanın. Bir fırça darbesi devam ederken Kontrol seçeneğini kullanarak kadranı dinamik ayarlar yapacak şekilde döndürebilirsiniz.
    Photoshop, Windows 10 Fall Creators Update (sürüm 1709) ve sonraki sürümleri çalıştıran Bluetooth etkinleştirilmiş bilgisayarlarda Surface Dial'ı destekler.

    Daha fazla bilgi için bkz. Photoshop'ta Microsoft Dial desteği.
    control_size_b
    Bir fırça darbesi devam ederken ayarları dinamik olarak belirleme

    Yüksek yoğunluklu monitör desteği ve monitöre göre ölçekleme


     Ocak 2018 sürümünde yeni

    Windows 10 Creators Update ve sonraki sürümlerde, Photoshop artık kullanıcı arabirimi ölçeklemesi (%25'lik artışlarla %100'den %400'e kadar) konusunda geniş bir seçim yelpazesi sunar. Bu geliştirme sayesinde Photoshop kullanıcı arabirimi, monitörünüzün piksel yoğunluğu ne olursa olsun daha canlı ve net görünür. Photoshop, çözünürlüğünü Windows ayarlarınıza göre otomatik olarak ayarlar.
    Ayrıca Adobe ve Microsoft, farklı ölçekleme faktörleriyle monitörler arasında monitör başına ölçekleme sağlama amacıyla yakın bir şekilde çalışmıştır. Bu geliştirme sayesinde yüksek çözünürlüklü (HiDPI) dizüstü bilgisayar, düşük çözünürlüklü bir masaüstü bilgisayar monitörü ile veya tam tersi şekilde sorunsuz olarak çalışır. Örneğin, monitörlerinizden birinin ölçek faktörü %175 iken diğer monitörün ölçek faktörü %400 olsun. En yüksek kaliteli, 13 inç dizüstü bilgisayarınız ile daha ekonomik 1080p modeli 4k ekranları seçebilir veya yeni 8k masaüstü monitörlere bağlanıp yine de Photoshop ile kaliteden ödün vermeden çalışabilirsiniz.
    Windows'ta Başlat > Ayarlar > Sistem > Ekran seçimini yapın. Ardından, Ölçek ve Düzen bölümünde, her bir ekranınız için bir ölçekleme faktörü seçin.
    Not:
    Windows 10 Creators Update ve sonraki sürümlerde, Photoshop'taki Kullanıcı Arabirimi Ölçekleme ayarı (Tercihler > Arabirim > Kullanıcı Arabirimi ÖlçeklemeDosya Bilgileri ve Camera Raw iletişim kutuları gibi bazı bileşenlere uygulanmaya devam eder. Windows'un eski sürümlerinde, bu ayar tüm Photoshop bileşenlerine uygulanır. Kullanıcı Arabirimi Ölçekleme seçeneği Otomatikolarak ayarlandığında ölçekleme, birincil monitörün OS ölçekleme faktörüne (100 veya 200) en yakın değeri varsayılan olarak alır.

    Fırça ile ilgili özellikler


    Kontur düzgünleştirme


     Ekim 2017 sürümündeki yenilikler

    Photoshop bu sürümle birlikte fırça darbelerinizde akıllı düzgünleştirmeler gerçekleştirebilir. Aşağıdaki araçlardan biri ile çalışırken Seçenekler çubuğunda Düzgünleştirme için yalnızca bir değer (0-100) girmeniz yeterlidir: FırçaKurşun KalemKarıştırıcı Fırça veya Silgi0 değeri, Photoshop'un önceki sürümlerindeki eski düzgünleştirmeye eşdeğerdir. Daha yüksek değerler, konturlarınıza uygulanan akıllı düzgünleştirme miktarını artırır.
    Kontur düzgünleştirme birkaç modda gerçekleştirilebilir. Aşağıdaki modlardan birini veya daha fazlasını etkinleştirmek için dişli simgesini () tıklattığınızda:

    Çekilen Dize Modu
    Dize düzenli olduğunda yalnızca boyar. Düzgünleştirme yarıçapı dahilindeki imleç hareketleri işaret bırakmaz.

    Kontur Yakalama
    Konturu duraklattığınızda imlecinize uygun şekilde boyanın devam etmesine olanak tanır. Bu mod devre dışı bırakıldığında imleç hareketi durduğu anda boya uygulaması da durur.

    Kontur Sonunda Yakalama
    Konturu, son konumdan fare/stilus kontrolünü serbest bıraktığınız boya konumuna kadar tamamlar.

    Yakınlaştırma İçin Ayarlama
    Düzgünleştirmeyi ayarlayarak konturların sapmasını önler. Belgeyi yakınlaştırdığınızda düzgünleştirmeyi azaltır; uzaklaştırdığınızda düzgünleştirmeyi artırır.
    eraser_smoothing
    Düzgünleştirme: Silgi aracı

    Kontur düzgünleştirmeyi kullanırken, geçerli boya konumunu mevcut imleç konumu ile bağlayan fırça iz bağını görüntüleyebilirsiniz. Tercihler > İmleçler > Düzgünleştirme Sırasında Fırça İz Bağını Göster seçeneğini belirleyin. Aynı zamanda fırça iz bağı için renk belirleyebilirsiniz.
    brush-leash
    Fırça İz Bağı tercihleri

    Kolaylaştırılmış fırça yönetimi


     Ekim 2017 sürümünde geliştirilmiştir

    Photoshop'un bu sürümünde fırça hazır ayarları ile çalışmak çok daha kolaydır. Büyük oranda kolaylaştırılmış Fırçalarpanelinde (önceki sürümlerde Fırça Hazır Ayarları adı değiştirilmiştir) panelinde artık, fırça hazır ayarlarını, yuvalanmış klasörler dahil olmak üzere klasörlerde düzenleyebilirsiniz.
    Photoshop'un önceki sürümlerinde yalnızca Seçenekler çubuğundan erişilebilir olan, fırçanın etkin olduğu araç hazır ayarları ve bunların nitelikleri ile Fırçalar panelinde çalışmayı veya bunları Fırçalar panelinden yönetmeyi seçebilirsiniz. Fırçanın etkin olduğu herhangi bir araç hazır ayarı, opaklık, akış ve karıştırma modu gibi tüm nitelikleri korunarak bir fırça hazır ayarına dönüştürülebilir. Fırçanın etkin olduğu araç hazır ayarlarını fırça hazır ayarına dönüştürdükten sonra bunları araç hazır ayarları listesinden kaldırmayı seçebilirsiniz.
    convert_brush_toolpresetstobrushpresets
    Fırçanın etkin olduğu araç hazır ayarlarını fırça hazır ayarlarına dönüştürme  

    v2_confirm_converttoolpresetsFırça hazır ayarlarına dönüştürdükten sonra fırçanın etkin olduğu araç hazır ayarlarını kaldırmayı veya tutmayı seçin.

    Bu sürümle birlikte Fırçalar panelinde, aşağıdakiler gibi çeşitli deneyim iyileştirmeleri bulunmaktadır:
    • Fırçalar paneli açılan menüsünde, fırça adı, fırça darbesi önizlemesi ve fırça ucunun herhangi bir kombinasyonunu görmek için farklı görünümler arasında kolayca geçiş yapın.
    v2_customize_informationbrushes
    Fırçalar paneli: Yalnızca ihtiyacınız olan bilgileri görüntüleyin

    • Yakınlaştırma sürgüsünü kullanarak aynı ekran alanında daha fazla fırça görüntüleyin.
    • Rahatlıkla yeniden sıralamak için fırça hazır ayarlarını sürükleyip bırakın.
    • Yalnızca ihtiyacınız olan fırçaları görmek için klasörleri daraltın veya genişletin.
    • İlgili hazır ayar aracını (örneğin, Silgi) ve dahil olan tüm renkleri görmek için açılan menüdeki Ek Hazır Ayar Bilgisini Göster seçeneğini kullanın.